TRYGHED De Luxe

TRYGHED De Luxe omfatter alle gæster, der bor på eller har reserveret ophold på en af vores campingpladser. Får du brug for TRYGHED De Luxe, ringer du straks til den ELITE CAMP-plads, du har reserveret plads på. Så ordner vi resten. Det omfatter…

Hjertestarter på pladsen

På alle Elite Camps pladser finder du en hjertestarter og uddannet personale, som kan reagere, hvis uheldet er ude. Hjertestarteren kan betjenes af alle og fungerer derfor som en ekstra tryghed på vores campingpladser. En hjertestarter redder liv ved at give et elektrisk stød, der kan få hjertet til at pumpe igen. Den tester selv, om en person har hjertestop. Hjertestarteren instruerer også i at give kunstigt åndedræt og hjertemassage, som er vigtigt for førstehjælpen og for at redde liv.

Vejhjælp

Elite Camp har indgået en aftale med Falck, der allerede sikrer dig, når du kører ud af indkørslen derhjemme, når du opholder dig på selve campingpladsen samt når du er på vej hjem igen. Aftalen hedder TRYGHED De Luxe. Den sikrer dig hjælp fra Falck, hvis der sker noget uforudset med din bil, autocamper, campingvogn, camplet eller dig selv og din familie i forbindelse med jeres campingferie.

  • Transport til campingpladsen eller værkstedet, hvis din bil bryder sammen
  • Levering af brændstof og reservedele, hvis det bliver nødvendigt
  • Professionel hjælp og transport med Falck til sygehus, læge eller behandlingssted og retur til campingpladsen eller dit hjem i Danmark.
  • Hjemtransport af køretøjer og/eller personer inden for Danmarks grænser.